24.2.12

JOID'ART SANTA MARIA DEL MAR, 7 (BARCELONA)

esp_ La tienda Joid'art de Santa Maria del Mar núm. 7, en Barcelona, es un pequeño oasis de creatividad donde disfrutar de nuestras propuestas de joyería contemporánea al mismo tiempo que te pierdes por la parte antigua de la ciudad. El equipo de ventas te atenderá y asesorará para que encuentres justo aquello que estás buscando. Acércate y verás. En la imagen vemos a Anna.

cat_ La botiga Joid'art de Santa Maria del Mar núm. 7, a Barcelona, és un petit oasi de creativitat on gaudir de les nostres propostes de joieria contemporània al mateix temps que et perds per la part antiga de la ciutat. L'equip de vendes t'atendrà i assessorarà perquè trobis just allò que estàs buscant. Acosta-t'hi i ho veuràs. A la imatge veiem a l'Anna.

en_ The store Joid'art on Santa Maria del Mar num. 7, in Barcelona, is a small oasis of creativity where to enjoy our contemporary jewelry proposals while getting lost in the old part of town. Our sales team will assist you and advise to help you find just what you are looking for. Come and see. In the picture we can see Anna.

fr_ Le magasin Joid’art de la rue Santa Maria del Mar num. 7, à Barcelone, c’est un petite oasis de créativité où profiter sur nos propositions en bijoux contemporains au même temps que pour balader dans la vieille ville. Notre équipe vous aidera et conseillera afin de trouver ce que vous recherchez. Rapprochez-vous et venez voir nos collections. Dans l'image nous voyons Anna.

2 comentaris:

  1. Una pregunta... tot el que teniu a la botiga és nova col·lecció o és possible trobar encara coses de la passada? Merci

    ResponElimina
  2. Hola i gràcies per la consulta!
    A la botiga hi tenim les col·leccions de la nova temporada i també és possible trobar peces de la temporada anterior.
    Apropa-t'hi i segur que trobes el que busques :)

    ResponElimina