1.2.12

CONCURS "I LOVE..."

esp_ En Joid'art queremos celebrar el día del amor haciéndote un regalo. Cuéntanos qué cosas te encantan (una canción, un paisaje, un olor…) y si tu respuesta es la más original te obsequiaremos con un conjunto de la nueva colección Louise SS12 diseñado por Anna Codina. El 15 de febrero daremos el nombre del afortunado/a entre todos los mensajes recibidos en nuestro blog, twitter, facebook i flickr. En el blog, acuérdate de indicar tu e-mail.

cat_ A Joid'art volem celebrar el dia de l'amor fent-te un regal. Explica'ns quines coses t'encanten (una cançó, un paisatge, una olor...) i si la teva resposta és la més original t'obsequiarem amb un conjunt de la nova col·lecció Louise SS12 dissenyat per Anna Codina. El 15 de febrer donarem el nom de l'afortunat/ada entre tots els missatges rebuts al nostre blog, twitter, facebook i flickr. Al blog, recorda que cal indicar el teu e-mail.

en_ Joid’art would like to celebrate the lover’s day with a gift for you. Tell us the things which things you love the most (a song, a landscape, a smell...) and the most original answer will be rewarded with a special set from the new collection Louise SS12 designed by Anna Codina. On February the 15th we will announce the name of the lucky winner from all the messages received on our blog, twitter, facebook and flickr. On the blog, remember to include your e-mail address.

fr_ Joid'art voudrait fêter le jour de l'amour en vous faisant un cadeau. Pour cela nous vous demandons de nous raconter les choses qui vous font tomber amoureuse (une chanson, un paysage, une odeur ...). La réponse la plus originale fera objet d’un collier, un bracelet et des boucles d’oreille de la nouvelle collection Louise Printemps-Eté 12 conçue par Anna Codina. Le 15 Février nous ferons savoir le nom du gagneur parmi tous les messages reçus sur le blog, twitter, facebook et flickr. N'oubliez pas d'inclure votre adresse e-mail dans le blog.

31 comentaris:

 1. Anònim1.2.12

  hola! jo sóc clàssica, si voleu dir-li així...I LOVE que el meu fill vingui cap a mi corrents i cridant: "mama,mama!...un petó!"
  Mary.
  mf_bonilla@hotmail.com

  ResponElimina
 2. Anònim1.2.12

  I LOVE... els diumenges al vespre quan sé que tinc tot el cap de setmana per davant i puc sopar sense pressa tot prenent una copeta de vi amb el meu marit.
  rosa_aum_37@yahoo.es

  ResponElimina
 3. Anònim1.2.12

  Puedo decir que me contenta un caluroso día de llovizna, con vista al mar y con buena compañía. Si todavía tiene derecho al hocico caliente de mi perro en mi regazo y una copa de helado de menta con trocitos de chocolate mejor.
  Pero lo que realmente me hace feliz es ver feliz mi madre. Y es por eso que nada me haría más feliz en este Día de San Valentín que ofertar mi madre. Ella que me hace sentir que "I Love ..." la vida.

  Mil disculpas por mi español pero soy portuguesa… Gracias*

  ines.zorrinho.oli@gmail.com

  ResponElimina
 4. I love...la cançó de POLOCK "Sometimes".Em dona un bon rotllo...com si fos primavera cada dia amb el cel blau, els dies llargs , les orenetes volant...

  ResponElimina
 5. Anònim1.2.12

  Me hace feliz vivir, para poder disfrutar de cosas buenas que me da la vida, mis padres,hermanos,amigos,ver y aprender de las personas que estan enfermas luchan y al final tienen más vida que todos nosotros. Me hace feliz llegar a casa y decir hola que tal, ir al gym con mis amigos, tomar una cervecita,los besos,abrazos,risas,estas pequeñas cosas rutinarias que nos pasan día a día a las que no damos importancia. Pero eso es lo que al final hace que nuestros días sean I love. tambien me haría feliz que pusierais una tienda en Madrid, de momento paso a veros cuando viajo a Barcelona a casa de mi hermano, ves otra cosa que me hace felizzzz.
  keke.ledesma@hotmail.com

  ResponElimina
 6. Anònim1.2.12

  Hola, me llamo Marta y a mi me encantó que mi marido me pidiera matrimonio con la pregunta escrita en una tableta de chocolate muy especial! Podeis imaginar que creí que era broma!
  martapedago@hotmail.com

  ResponElimina
 7. Anònim2.2.12

  A mi me esta gustando ver crecer a mi nene que ahora tiene dos mesecitos,oirlo gorgojear, cómo me sigue con la mirada, cómo busca alimento en mi pecho y ver cómo se queda dormido en mi regazo;estos momentos son únicos, o los disfrutas o se te escapan y por eso me gustan

  ResponElimina
 8. Anònim2.2.12

  A mi me esta gustando ver crecer a mi nene que ahora tiene dos mesecitos,oirlo gorgojear, cómo me sigue con la mirada, cómo busca alimento en mi pecho y ver cómo se queda dormido en mi regazo;estos momentos son únicos, o los disfrutas o se te escapan y por eso me gustan.
  Se ha publicado dos veces pero es que se me olvido añadir la dirección de correo : soniadce@hotmail.com

  ResponElimina
 9. Anònim2.2.12

  What I love most is the clear blue sky,it doesn't matter if you look at the sky from the window of your hospital room or from a deckchair near the sea, you realise how wonderful and precious life can be and see the world is mighty and infinite, such as your creativity.Congrats!
  anettefekete@hotmail.com

  ResponElimina
 10. Anònim2.2.12

  M'encanta un dia com avui. Despertar-me, obrir els porticons del balcó i veure els teulats i els arbres enfarinats de neu. El meu pessebre de ciutat.
  marta.finazzi@gmail.com

  ResponElimina
 11. Anònim2.2.12

  M´encanta,....m´encanta quan se mesborrona la pell,quan algo o alguna cosa que m´agrada em fa sentir maravellosament be.Quan escolto bona musica amb una veu espetrarran,quan estic a la fi de una excurció a la montanya amb unes visrtes espectaculars o a la platja sola a primera hora sentint les vibracions del mar o senzillament quan escolto,sento i tinc la meva filla feliç. jamescrist2@hotmail.com

  ResponElimina
 12. I LOVE...I LOVE...cuando estoy haciendo alguna masa para algún bizcocho, tarta o postre, I LOVE... meter el dedito y probarlar... mi chico no entiende como me gusta la masa cruda, pero yo tampoco entiendo porque a él le gustan las patatas crudas. jijiji
  I LOVE...
  divegri@hotmail.com

  ResponElimina
 13. Anònim2.2.12

  I LOVE... el meu fermall de la col•lecció Rika! Que fins i tot sota les nevades del mes de febrer, em deixa portar la dolçor de la primavera prop del cor. hannah_nt@hotmail.com

  ResponElimina
 14. Me gusta cuando las cosas salen bien...A mí o a otros.

  raqdom@gmail.com

  ResponElimina
 15. Anònim2.2.12

  I love poder continuar vivint la vida,assaaborir cada instant com si fos l'últim.Fa un any ni m'ho havia plantejat,em van diagnoaticar un carcinoma de mama i llavors penses, lluites valores més tot el que tens al teu voltant: la familia, els amics, poder disfrutar de cada dia ... i sobretot penses que t'has d'oblidar de tu mateixa i estimar-te i cuidar-te.
  Respon sorri però m'havia oblidat el mail: pilarmaba@terra.es

  ResponElimina
 16. Anònim2.2.12

  mmmm....la olor a cafè i a pà torrat....
  Quan pel matí em prepara l'esmorzar, per començar un nou dia junts....
  Maite
  maguipa@gmail.com

  ResponElimina
 17. Anònim3.2.12

  Con el frio disfruto la tranquilidad que da leer un buen libro al abrigo de mi batita suave y comiendo helado. O estar con los mios celebrando que estamos vivos, viendo a mis padres ya mayores con su vida gastada por el criar de 5 hijos, pero felices...

  paulapulido67@yahoo.es

  ResponElimina
 18. dosalcris5@ono.com4.2.12

  A mi encanta...simplemente vivir, amanecer junto a la persona que amo,recibir una llamada de telefono, tomar un chocolate caliente un día de frío...
  Me gusta simplemente vivir,disfrutar cada día de un 14 de febrero al lado de mi madrido

  ResponElimina
 19. Anònim4.2.12

  I LOVE... pensar en totes les coses belles que hi ha a la vida... Amb aquesta proposta m’heu fet pensar en tot allò que m’agrada i m’he adonat que de coses boniques a la vida n’hi ha moltes i que estaria bé pensar-hi més sovint perquè quan et venen al cap et fan sentir bé... Avui, pensant en tot això he arribat a casa amb un somriure.... Gràcies!

  mireia_vb@hotmail.com

  ResponElimina
 20. Anònim6.2.12

  A mi m'agrada poder aixecar-me cada dia i anar a treballar, veure com creixen els meus fills i compartir les experiències amb la meva parella.

  ResponElimina
 21. Anònim8.2.12

  Me encanta la sensación de libertad del aire dándote en la cara, de recibir en beso de amor en los labios, de ver sonreir a las personas amadas, de todos los buenos momentos vividos, en fin de la vida y los complementos de joid'art. Besos

  ResponElimina
 22. montsecotet@gmail.com8.2.12

  Cada matí m'agrada pensar que quan arribi a la feina ELL ja serà allà, ens saludarem com cada matí per la intranet i al cap d'una estona anirem a esmorzar junts. És la meva felicitat diària.

  ResponElimina
 23. Anònim13.2.12

  I LOVE sentir-me viva gràcies a la meva parella, la meva familia i la meva colla, sentir-me viva perque les coses comencen agafar color i la felicitat em desborda.

  pm.ndreaa@gmail.com

  ResponElimina
 24. Anònim13.2.12

  I LOVE... la vida... con sus buenos y malos momentos... los buenos nos ayudan a sobrellevar los malos... los malos nos enseñan a disfrutar de los buenos!!!
  escribanorachel@hotmail.com

  ResponElimina
 25. Anònim13.2.12

  I LOVE...to LOVE!
  xavigv@hotmail.com

  ResponElimina
 26. Anònim13.2.12

  I love...la natura que em dóna vida cada dia al olorar la gebrada i veure despuntar els primers rajos de sol quan marxo cap a la feina. :-) imuixi21@hotmail.com

  ResponElimina
 27. Anònim13.2.12

  I love... Les petites mostres de solidaritat que dia a dia fan la vida més fàcil a tots aquells que al nostre voltant passen fam, malallties, absències...
  Hi ha tantes petites mans esteses a prop nostre!
  natalia.puigdefabregas@gmail.com

  ResponElimina
 28. Anònim14.2.12

  Hola!!! me han hecho un regalo de joiadart y me ha gustado.Me gustaria saber a dónde se encuentran las tiendas.
  I LOVE...
  annacorum@hotmail.com

  ResponElimina
 29. Me encanta cuando consigo llegar a la cima de una montaña, el aire, el silencio y la grandeza de estar sobre las nubes gracias a tu propio esfuerzo..I LOVE...brujoro@gmail.com

  ResponElimina
 30. Anònim14.2.12

  M'encanta que em miris i mirar-te, m'encanta que m'oloris i olorar-te, m'encantes...
  M'encanta que em parlis i parlar-te, m'encanta que em somiis i somiar-te, m'encantes...
  M'encanta que em diguis vola i volem, m'encanta que em diguis balla i ballem.
  Però sobretot m'encanta que t'encanti...
  pilimpauxa@gmail.com

  ResponElimina
 31. Me encanta ponerme un jersey de mi novio y que aún desprenda su perfume ♥
  Me encanta despertarme para descubrir que es sábado y puedo seguir durmiendo.
  Me encanta sentir el calor del sol en la cara, en pleno invierno.
  Me encanta oír los mmmmmmm de alguien que come un plato cocinado por mí.

  ellabellavita@gmail.com

  ResponElimina