5.5.11

ESCOLA MASSANA VISITA JOID'ART

esp_ La semana pasada, alumnos de joyería de la Escuela Massana visitaron las instalaciones de Joid'art en Santa Coloma de Farners. Posteriormente se desplazaron a nuestro taller para conocer los métodos de elaboración de las joyas. Jaume Julià los guió en la visita.

cat_ La setmana passada, alumnes de joieria de l'Escola Massana van visitar les instal·lacions de Joid'art a Santa Coloma de Farners. Posteriorment es van desplaçar al nostre taller per conèixer els mètodes d'elaboració de les joies. Jaume Julià va guiar-los en la visita.

en_ Last week some of the students from the Massana School paid a visit to Joid’art head office and atelier in Santa Coloma de Farners. In the atelier they were able to witness first-hand the procedures taken to manufacture our creations. Jaume Julià guided the group through the company.

fr_ La semaine dernière les étudiants de l’École Massana nous ont visité à Santa Coloma de Farners. Ils sont allés à l’atelier pour connaître de première main les procédures que nôtres artisans utilisent pour fabriquer nôtres créations. Jaume Julià a été le cicérone de la visite.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada