5.11.12

CONCURS "INSPIRA'T"

http://apps.facebook.com/easypromos/promotions/55695?fb_page_id=216412022002
esp_ ¡En Joid'art es tiempo de concursos! Dinos qué te inspira esta imagen de las joyas y las gotas (una fotografía, un texto, una canción ...) y gana un conjunto de la colección Carola. Puedes dejarnos tu mensaje en el blog (indicando tu dirección electrónica) o a través de Facebook.
Concurso válido del 5 al 16 de noviembre. El 20 de noviembre se hará público el veredicto. Las 3 aportaciones más originales recibirán como premio una creación Carola (un conjunto para el primer premio y piezas individuales para el segundo y el tercero).

cat_ A Joid'art és temps de concursos! Digan's què t'inspira aquesta imatge de les joies i les gotes (una fotografia, un text, una canço...) i guanya un conjunt de la col·lecció Carola. Pots deixar-nos el teu missatge al blog (indicant la teva adreça electrònica) o a través de Facebook.
Concurs vàlid del 5 al 16 de novembre. El 20 de novembre es farà públic el veredicte. Les 3 aportacions més originals rebran com a premi una creació Carola (un conjunt pel primer premi i peces individuals pel segon i tercer). 

en_ In Joid'art is contests time! Tell us what inspires you this image of jewels and drops (a photo, a text, a song...) and win a set of Carola collection. You can hang your message on the blog (writing your e-mail address) or through Facebook.
Contest valid from 5 to 16 November. On November 20, the verdict will be announced. The 3 most original contributions will be awarded a Carola creation (a set for the first prize and individual pieces for the second and third winners). 

fr_ Chez Joid'art c'est temps de concours! Dites-nous ce que vous inspire cette image des bijoux et des gouttes (une photo, un texte, une chanson...) et gagnez un ensemble de la collection Carola. Vous pouvez laisser votre message sur le blog (en indiquant votre adresse électronique) ou sur Facebook.
Concours valide du 5 au 16 Novembre. Le verdict sera annoncé le 20 Novembre. Les 3 contributions les plus originales feront objet d'une création Carola (un ensemble pour le premier prix et des pièces simples pour le deuxième et le troisième). 

Primer premi /  Primer premio / First prize / Premier prix :

9 comentaris:

  1. Anònim5.11.12

    Aquesta imatge m'inspira un agradable sopar amb amics en un restaurant petit i amb encant, típic del Born, amb una taula guarnida amb gust i una bona copa de vi a la mà, inspirada per la gota de color morat. El menú podria ser qualsevol plat de la cuina mediterrània elaborat amb oli d'oliva, el qual me'l recorda l'altre gota que apareix a la imatge. Tota una oda als productes de la nostra terra servits amb una gran harmonia de colors i formes com el que m'inspiren les peces de joid'art.
    ( qkdes.info@gmail.com )

    ResponElimina
  2. aigua,
    aigua de pluja que va cap al mar,
    llàgrimes,
    llàgrimes cap a l'oceà,
    el món a les mans com una safata de plata,
    les mans com la vida intenten que la felicitat no s'hi escoli
    com l'aigua,
    l'aigua de mar,
    l'aigua d'oceà,
    l'aigua de pluja,
    l'aigua de llàgrimes...

    llàgrimes de felicitat!

    (annatomasmayolas@gmail.com)

    ResponElimina
  3. A mi em recorden als ulls d'un mussol en un d'aquest dibuixos japonesos que els cau una gota gegant de suor freda! El conjunt és preciós, espero que em toqui...

    asidesdelprincipio@gmail.com

    ResponElimina
  4. Anònim15.11.12

    Me transporta a alguna cala petita i tranquil.la de Mallorca banyada per la mar Mediterrànea,aigua clara i mansa.

    Avui he vist la col.lecció en una tenda,m'agradat molt!

    maricatimiralles@hotmail.com

    ResponElimina
  5. Anònim16.11.12

    En esta imagen veo... las últimas gotas de lluvia sobre el mar mediterráneo justo después de una tormenta y antes de la salida del Arcoiris!!!

    escribanorachel@hotmail.com

    ResponElimina
  6. MªCarmen16.11.12

    Dos estanys ingràvids a punt de vessar.

    mcarmenvicent@gmail.com

    ResponElimina
  7. Anònim16.11.12

    J ugabas a no llorar, pero yo
    O ía como tus lágrimas caían
    I nspiradas en una gota hermosa,
    D e finas curvas y bella silueta.
    A caricio tu cara y te intento consolar.
    R ápidamente me doy cuenta que no lloras por llorar,
    T an sólo lloras de felicidad.

    calahad505@hotmail.com

    ResponElimina
  8. Anònim26.11.12

    I just found this "Inspiration Time" now... I hope it hans not announced yet. I want to send a collage somehow, this is what I though first, when I saw these beautiful "Mirrors"...
    aron.biro.hu@gmail.com

    ResponElimina
  9. Anònim26.11.12

    Here is my inspiration as a collage called "Mirror".
    http://imageshack.us/photo/my-images/197/mirrorm.jpg/

    aron.biro.hu@gmail.com

    ResponElimina