31.8.12

INDRA KARP

 esp_ Indra Karp es una escultora y diseñadora de joyas nacida en Lituania incorporada recientemente al equipo de colaboradores de Joid'art. Graduada en la Glasgow School of Art, a Indra la interesa todo lo que tiene que ver con la forma y estructura de las piezas. Su obra se basa en el color, el volumen y el contraste. En la arquitectura y la moda encuentra sus fuentes de inspiración. La colección Andra AW12 es la primera creación que realiza para Joid'art. ¡Un gran comienzo!

cat_ Indra Karp és una escultora i dissenyadora de joies nascuda a Lituània incorporada recentment a l'equip de col·laboradors de Joid'art. Graduada a la Glasgow School of Art, a la Indra li interessa tot a que té a veure amb la forma i estructura de les peces. La seva obra es basa en el color, el volum i el contrast. En  l'arquitectura i la moda hi troba les seves fonts d'inspiració. La col·lecció Andra AW12 és la primera creació que realitza per Joid'art. Un bon començament!

en_ Indra Karp is a Lithuanian sculptor and jewelry designer who has recently being incorporate into our Joid’art Collaborators team. A graduate of Glasgow School of Art, Indra’s interested in everything that has to do with the shape and structure of parts. Her work is based on color, volume and contrast. It’s in architecture and fashion where she finds her inspiration sources. The Andra Collection AW12 is her first creation for Joid’art. ¡A great start!

fr_ Indra Karp est une sculpteure et dessinatrice de bijoux née à Lituanie et récemment intégrée dans notre équipe de collaborateurs Joid’art. Elle est diplômée à la Glasgow School of Art. Indra s’intéressée par tout ce qui à a voir avec la forme et l’structure des pièces. Son travail se base en la couleur, le volume et le contraste. C’est dans l’architecture et la mode qu’elle trouve ses fonts d’inspiration. La collection Andra AW12 c’est son première création pour Joid’art. Un grand début !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada