21.7.11

FELICITA'NS!

esp_ ¡Joid'art ha cumplido 30 años! Desde que inauguramos la exposición TRAÇOS JOID'ART hemos recibido un montón de felicitaciones. Para dar las gracias a todas las personas que nos siguen enviando sus mejores deseos, hemos organizado este concurso:
Haznos llegar tu felicitación en el formato que quieras: texto, imagen, vídeo, sonido... Puedes dejarla como comentario aquí en el blog, en facebook o como imagen en el nuevo Flickr de Joid'art. El 14 de octubre elegiremos las 3 felicitaciones más creativas e ingeniosas. ¡Participa y gana vales en productos Joid'art!

cat_ Joid'art ha fet 30 anys! Des que vam inaugurar l'exposició TRAÇOS JOID'ART hem rebut un munt de felicitacions. Per donar les gràcies a totes les persones que ens segueixen enviant els seus millors desitjos, hem organitzat aquest concurs:
Fes-nos arribar la teva felicitació en el format que vulguis: text, imatge, vídeo, so... Pots deixar-la com a comentari aquí al blog, al facebook o com a imatge en el nou Flickr de Joid'art. El 14 d'octubre escollirem les 3 felicitacions més creatives i enginyoses. Participa-hi i guanya vals en productes Joid'art!

en_ Joid’art is 30 years old! Since we opened the exhibition TRAÇOS JOID’ART we have received uncountable greetings. To thank all the people who follow us by sending their best wishes we start this quiz:
Just send us your congratulations in any format you wish (text, picture, video, recorded sound…) You can post it as a link here in our blog,  facebook or ou new Flickr of Joid'art. The 14th of October we will announce the 3 most creative and witty congratulations. Feel free to post yours and win voucher to spend on Joid’art products!

fr_ Il est le 30 anniversaire de Joid’art ! Depuis de la présentations de TRAÇOS JOID’ART nous avons reçu plein de félicitations. Pour remercier à toute le monde qui nous suive en envoyant leurs meilleurs désirs nous avons organisé ce concours:
Il faut seulement nous envoyer votre félicitation en le format que vous préférez (un texte, une image, un vidéo, un message enregistré, etc.) Vous pouvez laisser le commentaire ici dans notre blog, au facebook ou dans notre nouvelle compte à Flickr Joid'art
Le 14 octobre nous choisirons les 3 félicitations les plus créatives et ingénieuses. Participez pour gagner bons pour dépenser en produits Joid’art !

---

1er premio:
vale de 350 eur en productos Joid'art - voucher to spend on Joid’art products - un bon pour dépenser en produits Joid’art.

2 º premio:
vale de 150 eur en productos Joid'art - voucher to spend on Joid’art products - un bon pour dépenser en produits Joid’art.

3 º premio:
vale de 60 eur en productos Joid'art - voucher to spend on Joid’art products - un bon pour dépenser en produits Joid’art.

15 comentaris:

  1. cristina22.7.11

    FElicidades por vuestros 30 años llenando de belleza a las mujeres, 30 años como 30 flores, cada vez más bellas y únicas
    No cambiés! seguid creando y distinguindoos como únicos

    ResponElimina
  2. Anònim27.7.11

    Moltes felicitats per aquests 30 anys de creativitat. Seguiu sorprenent-nos!


    goribell@hotmail.com

    ResponElimina
  3. Anònim27.7.11

    Conocí Joia d'art en un viaje que realizó mi madre a Barcelona, por telefono desde allí me dijo que me habia comprado unos pendientes y gargantilla y recuerdo que mi reacción no fue muy buena, ya que NUNCA acertaba mi gusto.
    Cuando lo vi, me enamoré, son preciosos, sencillos. Una mezcla de naturaleza hecha joya, se adapta a cualquier estilo de ropa que lleve y lo que más me gusta, es que siempre llama la atención. Desde entonces, cada año me permito un caprichito porque es como salir a la calle con una obra de arte!
    Treinta años han pasado volando...Os he conocido y os espero felicitar treinta años después!!

    cesrivap@hotmail.com

    ResponElimina
  4. Anònim1.8.11

    Joid'art, un lloc amb molta creativitat, 30 anys: SÓN MOLTS! arrecades, collarets, braçalets, anells... i moltes coses més hem pogut disfrutar, i esperem seguir fent-ho!! Per això m'agradaria dedicar-vos un gran FELICITATS! a tots vosaltres. Un petonàs!

    bet1998@gmail.com

    ResponElimina
  5. Anònim1.8.11

    Felicidades por darnos 30 años de magia. Por conectar una generación de mujeres con cada creación, ya que yo descubrí la firma y pude compartirla con mi hermana que a la vez lo transmitió a nuestra madre, y todas, tan diferentes entre si, nos unimos en el buen gusto y el arte que joid'art nos ofrecía. Que os sigan acompañando las musas en cada diseño. Por muchos años más, y sí de numerologia se trata, no repareis al ver que el 3 indica que es el signo de la expresión artística asociado a la inspiración y a la inteligencia imaginativa con capacidades especiales.Capaces de identificar y generar las ideas más importantes que pueden llegar a ser claves..todo un signo de identidad pues, de joid'art

    lara_v_garcia@hotmail.com

    ResponElimina
  6. Una vegada, en una visita al museu Gaudí, em vaig emocionar com aquest home podía transformar les formes capritxoses de la naturalessa amb fantastics edificis...
    Una vegada, a Gandia, passejant per el carrer de les botigues, unes arracades semblaven l'interior d'un caragol de mar, a més del seu esmalt amb foc semblava un trosset del meu mediterrani.
    No puc viure dins d'un bosc o dins de la mar, però si em senc part de la Terra amb eixes arracades!
    Puc felicitar-vos per la faena minuciosa i semblant a eixa Terra que no podem dur-nos a la gran ciutat, però que podem lluir-la amb tota la seguretat que ens fa uniques!
    FeliÇ aniversari 'maestros'!

    ResponElimina
  7. Anònim11.8.11

    Darrera el bohemi, l'artista, hi ha un somni que farà realitat amb les mans, l'embolicarà en una caixa blanca i negra que sempre s'obra davant el somriure d'avies, mares i filles!

    Aquesta és la nostra felicitació, un somriure per als que hi van ser fa 30 anys, els hi són o vindran a fer gran JOID'ART!!

    Mia0672@hotmail.com

    ResponElimina
  8. Anònim6.9.11

    Em costa molt trobar marques amb les que realment m'identifico. Quan vaig descobrir Joid'art, en canvi, no em va costar gens connectar amb l'estil de les vostres creacions. Sóc una fan incondicional de la vostra forma d'entendre la bellesa femenina.
    Felicitats per aquest 30 anys i per tots els que vindran!

    carmexu77@yahoo.es

    ResponElimina
  9. Anònim19.9.11

    30anys de peces úniques de gran definició de textures i detalls, sempre sorprenents. Amants de la creativitat, amb la capacitat de transfigurar la plata i d’altres materials a vegades en pura expressió formal i d’altres en veritables elements orgànics abstrets de la natura més viva. Les vostres obres, poden ser espais complexes o records carregats de simbolisme, un cocktail de disseny, art i tecnologia. Sempre més, joies en moviment, fusió i harmonia amb el cos i l’ànima.

    Els meus millors desitjos per al vostre equip i el projecte que compartitu amb tots nosaltres.

    mireiaev@wanadoo.es

    ResponElimina
  10. Anònim21.9.11

    Estudio Diseño Industrial en Galicia y durante mis estudios realicé un proyecto de joyería. Descubrir vuestro trabajo me ha ayudado e inspirado, habéis conseguido que me detenga en cada joyería por la que paso para buscar vuestros diseños.
    Muchas felicidades por estos treinta años de diseño, creatividad y juventud, y que sean muchos más.

    flovieites@hotmail.com

    ResponElimina
  11. Anònim2.10.11

    http://www.flickr.com/photos/68084256@N07/6196253665/in/pool-1689930@N25

    makamona8@yahoo.es

    ResponElimina
  12. Silvia11.10.11

    Moltes Felicitats, sou la meva marca de joies i els amics i la meva parella es riuen sempre perque diuen que us faig propaganda... però soc així fidel al que m'agrada i em fa sentir feliç

    ResponElimina
  13. Anònim13.10.11

    http://www.flickr.com/photos/68620725@N04/6240994531/in/pool-1689930@N25

    joanenricarmengol@yahoo.es

    ResponElimina
  14. http://www.flickr.com/photos/dolomarc/6244777730/in/pool-1689930@N25

    ResponElimina
  15. Recordo molt bé quan vaig descobrir les vostres joies i és que una amiga portava un collaret amb un penjoll mallat, dels que fan girar i preguntar: “d’on coi l’has tret”!!!..… d’això ja en fa més de 12 anys. Des d’aquest inici i fins ara són molts els moments que m’heu acompanyat, aniversaris, comiats, però he de dir que sens dubte el que més il•lusió m’ha fet és el que em va regalar en M. el dia que em va demanar que ens caséssim. Va ser un dia planejat que em va preparar amb il•lusió, una tarda sensacional, un sopar al final entre caipirinyes i al mig d’un bar em va treure un penjoll de plata, senzill, però delicat amb el collaret vermell.... jajajaja ni amb això va ser convencional!! Formeu part de les nostres vides i esperem formar part de les vostres els propers 30 o més.

    ResponElimina